Een ingebouwd zwembad zelf plaatsen

[wl-svg-bottom]

Ben jij een handige harry?

Een zwembad plaatsen, er komt heel wat bij kijken. Bovendien is het heel arbeidsintensief. Een deel van het bedrag dat u betaald voor een zwembad is dus altijd voor de plaatsing. Sommigen denken misschien wel dat ze dat kunnen besparen door het zelf te doen. Wel, goed nieuws, want Aquatoppools maakt het mogelijk.

ZELFBOUWPAKKET
Aquatoppools biedt u een zelfbouwpakket zwembad aan. Hiermee kan u zelf u zwembad van A tot Z installeren. Bovendien kan u daar ook nog eens profiteren van een persoonlijke projectbegeleiding. Het pakket bestaat uit alles wat je nodig hebt om je zwembad te bouwen. Je krijgt een Epoxy zwembad kuip met ingebouwde skimmer bodemaanzuig, led verlichting, stofzuigaansluiting en 3 inlaten. Je krijgt ook de standaard PVC koppelingen en leidingen en de nodige filtratie, namelijk een zandfilter met glasparels en een circulatiepomp. Tot slot voorzien we je ook nog van een elektrische zekeringenkast met timer en een hele degelijke warmtepomp.

WAT KOST DAT?
Dit alles kan al vanaf 12.000 euro inclusief BTW. Het enige wat je verder nog nodig hebt is een flinke dosis wilskracht om je zwembad helemaal zelf te plaatsen. Maar geloof ons, de bevrediging en trots achteraf zijn nog zo groot. Bovendien heb je met de warme zomers van de laatste jaren een extra motivatie om er zo snel mogelijk aan te beginnen.

Heeft u interesse? Neem gerust contact op met ons!